Corona update

Versoepeling regels voor kinderen

Zomerkampen gaan door!

Kinderen en jongeren mogen, net als vorig jaar, weer bij ons zeilen!

De jeugd tot 18 jaar mag buiten blijven sporten zonder dat ze onderling anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. Sporten voor personen vanaf 18 jaar is alleen buiten mogelijk en met anderhalve meter afstand en met niet meer dan twee personen in een gezelschap of samen in een boot.

Tijdens en buiten de lessen zullen wij ons  uiteraard strikt houden aan de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de HISWA-RECRON.

Kan ik inschrijven voor komend seizoen?

Ja, je kunt je alvast inschrijven voor de zeilkampen van komend seizoen. We raden dit ook aan, om jezelf ervan te verzekeren dat je een plekje hebt in de door jou gekozen discipline.

Hoe is het afgelopen seizoen gegaan met de corona-beperkingen?

Afgelopen jaar hebben we gezien dat Zeilschool It Beaken op een veilige manier de zeilkampen kan draaien. Er wordt vooraf een gezondheidscheck gedaan en daarna verblijf je in de veilige zeilschool-bubbel. We hebben veel cursisten mogen verwelkomen en prachtige weken met elkaar beleefd. We hebben geen corona gevallen of verdenkingen gehad op onze zeilschool.

Ik heb al aanbetaald, wat gebeurt er indien de zeilschool niet open mag van de overheid?

Mocht u al aanbetaald hebben en de overheid besluit dat we niet open mogen waardoor we niet kunnen leveren, dan krijgt u een voucher die geldig is t/m september 2022. Het geld blijft dan staan en wordt verrekend met de verplaatste week in bijvoorbeeld de herfst, meivakantie of volgend seizoen. We zetten ons er voor in dat u als klant niet wordt benadeeld.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij, ondanks de protocollen en restricties, zoals ieder jaar super leuke en leerzame zeilkampen kunnen organiseren!

Pagina delen:

De voordelen van It Beaken

  • Prachtige locatie op 5 min varen van het Heegermeer
  • Lekker eten, drinken, slapen in Hotelschip It Beaken
  • Jonge, enthousiaste groep instructeurs
  • Aparte accommodatie voor de allerjongsten
Contact opnemen
Instructeur worden? Neem contact op

Zomerkampen gaan door!

Daarom kunt u bij ons een
zeilkamp of zeilcursus boeken

Lees verder