• Veel leuke activiteiten na het zeilen

  • Gezellig met z’n allen op het water

  • Een super vakantie met je vriendjes!

Proef-dag 2018

De inschrijfperiode is verstreken.

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om te zeilen in een Valk, Pico of Optimist? Of ben jij al bekend met de zeilschool, maar wil je een vriend, vriendin, neef of nicht meenemen op zeilles? Dan is dit je kans!

Activiteiten

Zondag 27 mei 2018 organiseren wij een proef-dag op onze zeilschool in Heeg. Gedurende deze dag verzorgen wij gratis proeflessen. In het totaal wordt er 3 uur gezeild, verdeeld over de ochtend en de middag. Tussendoor zal er en gezamenlijke lunch plaatsvinden en gaan we een leuk middagspel doen!

De dag zal rond 10:00 starten en rond 16:00 weer eindigen. Voor de ouders, opa’s en oma’s is er de mogelijkheid om een rondvaart in een sloep te maken. Tijdens deze rondvaart zal er wat verteld worden over de zeilschool, over de omgeving en is er gelegenheid om even bij de proeflessen op het water te kijken.

Aanmelden

De inschrijfperiode is helaas verstreken. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over een volgende open dag.
Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd bellen naar 0515 – 44 28 98 of mailen naar info@it-beaken.nl.

Tot dan!

TIP: Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent de open dag! Klik hier voor het Facebook evenement.

Pico zeilles It Beaken

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1792611041047475