Recensies

Laat ons weten wat je van de zeilweek vond, onderaan de pagina kun jij je reactie achterlaten! Heb je andere feedback? Dan kun je die mailen naar info@it-beaken.nl. Alvast bedankt!

Charlotte
Het is altijd superleuk op zeilkamp. Ik zou het zeker aanraden. ik kom er al sinds 2012. Ik moest een keer naar een andere zeilschool om te proberen van mijn ouders, maar It-Beaken is veel leuker!


Pip Bersee
Het was een super week! Volgend jaar weer!


Florence Waninge
Ik heb een fantastische week gehad. Veel geleerd en veel plezier gehad.


Manon van Hoven en Ot Verheij
Ot heeft een fantastische zeilweek gehad bij It-Beaken! Jullie doen het fantastisch, nogmaals bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!


Nelleke
Top zeilweek met natuurlijk heerlijk weer! Altijd vrolijke instructeurs en kinderen. Zaten dagelijks zingend in de boot.


Judith Goossink
Echt super leuk zeilkamp, goed georganiseerd, goed contact en heel veel inzet van begeleiding voor de kinderen met leuke activiteiten naast het zeilen…. Kortom complimenten waard!!!


Florian Vreeburg
Drie jaar geleden was ik zeven jaar en mijn ouders zochten iets leuks voor mij  om in de zomervakantie te gaan doen. Op een website kwamen ze een zeilkamp tegen. Mijn moeder heeft vroeger ook altijd op zeilkamp gezeten en dat vond ze heel erg leuk. Ik was die week de jongste van het kamp maar er werd goed voor me gezorgd. Ik ben toen voor het eerst in de optimist gestapt. We hadden die week wisselende wind. Ik had wel een keer pech omdat ik de giek tegen mijn hoofd had gehad en mijn mastbankje was op een gegeven moment gebroken. Toen hebben ze mijn bootje op de boot van de instructeur gezet, dat was wel grappig.

Die eerste week bij It Beaken heb ik mijn CWO 1 gehaald. Ik vond het zeilen echt ontzettend leuk! Maar wij wonen niet aan een meertje dus ben ik met mijn moeder naar de Hiswa gegaan om te zien of we ergens bij ons in de buurt zeilles konden krijgen. Via via ben ik toen bij de WV Braassemermeer terecht gekomen. Hier heb ik mijn CWO 2 en 3 gehaald. In de zomer ging ik nog wel soms met een vriendje op zeilkamp, samen in de kajuitsboot, dat was ook leuk.

Twee jaar geleden ben ik ook begonnen met met zeilen van wedstrijdjes. Ik heb in de Combi C gezeild en toen werd ik 2e van de Combi Amsterdam, toen moest ik door naar de Combi B en toen werd ik 3e in mijn poule.

Afgelopen zomer heb ik de Sneekweek gezeild in de B klasse. Dat zijn 6 dagen waarop je één wedstrijd vaart, maar dan wel een hele lange baan. De eerste dag moest ik echt goed zoeken waar alle boeien lagen en toen werd ik 10e. De tweede en de 3e dag was er echt héél veel wind. Er zijn toen ook een hoop boten omgeslagen en gezonken, maar ik hou wel van harde wind. Hangen en Hozen! Die twee dagen werd ik eerste! Dan mag je een dagprijs ophalen aan het einde van de dag. Ik kreeg een bordje en een powerbank. Zo klom ik naar een derde plek en toen naar een tweede. De één-na-laatste dag stond ik zelfs eerste, met maar één punt verschil. Helaas is het meisje voor me op de laatste dag een paar plekken eerder geëindigd en toen werd ik dus tweede. Maar ik ben best trots op mezelf dat ik helemaal alleen, zonder trainer op het water met deze harde wind 2e ben geworden.

Dit najaar ga ik naar de A en ga ik ook landelijke selecties zeilen. Ik hoop volgend jaar in de top 100 te komen, want dan mag je meedoen met de Easter Regatta…..

Dank je wel It Beaken voor het aanwakkeren van mijn zeilvirus!!


Kees Middelkoop
Onze kinderen en die van onze vrienden komen al jaren op It Beaken. Elk jaar weer zijn ze dol enthousiast. Het is als thuiskomen. Een aanrader voor iedereen.


Liene
Het kamp van It Beaken maakt me heel blij! En ik heb ook nog goed leren zeilen.


Eline
Ik heb een top week gehad!


Yttje Looise
Het was heel leuk! Ik heb veel geleerd.


Pieter Maes (ouder)
Top Zeilschool, meer woorden moet je daar niet aan vuil maken.


Jorre Simons (cursist)
Ik vond het heel leuk dat we ook 1 keer naar het dorp mochten, want ik was optimist en die mogen het normaal niet.


Charlotte (cursist)
Het kamp is super leuk en gezellig! Ik ga elk jaar komen.


Eline Schenk (cursist)
Ik heb echt een supergave week gehad en wil jullie daarvoor bedanken. Ik had het niet verwacht maar mijn zeilweek was met afstand de beste week van mijn vakantie (die begon 19 mei dus jullie hebben heel wat bereikt)! Ik wil maar wat graag naar het herfstkamp komen. Groetjes Eline


 

Contact opnemen of recensie insturen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden? Reserveer meteen!

Boek nu
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Instructeur worden? Neem contact op

Boek nu je zeilkamp voor 2024!

Zeker zijn van een plekje in jouw favoriete discipline? Boek dan nu jouw zomerkamp!

Lees verder