Zeilen in de Laerling

Wil jij gezellig samen met iemand in boot zeilen, maar vind je het omslaan zoals in een Laser Pico maar niks? Dan is de Laerling de perfecte boot voor jou!

De Laerling is een zeer stabiele Scandinavische 2-mansboot die afstamt van de beroemde oud Olympische Ynglingklasse. In het Noors betekend ‘Laerling’ leerling en dat is dan ook precies waar deze boot voor bedoeld is.

De Laerling is de ideale boot om een tocht mee te varen en lekker over het Heegermeer te scheuren. Door de persoonlijke aandacht en de kleine groepen maak je al snel stappen en heb je de beginselen van het zeilen in deze kleine kielboot snel onder de knie. De Laerling heeft 2 zeilen; het grootzeil en de fok. De boot kan dus lekker hard gaan! Boek jij een zeilweek in de Laerling, dan ben je onderdeel van het Jeugdzeilkamp. Samen met leeftijdsgenoten leer je spelenderwijs het zeilen aan en is er genoeg ruimte voor ontspanning en afwisseling. Een uitgebreider beeld van het dagprogramma is hier terug te lezen.

Samen zeilen!

De Laerling vaar je samen met een vriendje of vriendinnetje, waardoor je goed leert samenwerken. Uiteraard kun je je ook gewoon alleen opgeven. Samen heb je de verantwoordelijkheid over de boot en leer je al snel hoe je een rondje om het eiland kan zeilen, een tocht te varen en op avontuur te gaan door Friesland. Daarnaast is dit ook de perfecte boot ter voorbereiding op het zeilen in een Polyvalk.

Dus wil jij een fantastische zeilweek beleven en samen met je vriendje/vriendinnetje in een te gekke boot varen? 
Kies dan voor een Laerling cursus bij Zeilschool It Beaken!

Welk CWO Diploma kun je behalen in de Laerling?

Jeugdzeilen Kielboot CWO I, II & III

Is de Laerling de boot voor jou?

Boek nu
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg - Friesland (2)
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg - Friesland (2)
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg - Friesland (2)
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg - Friesland
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Lijkt het je wat? Boek direct