Hotelschip It Beaken

Vanaf 2021 is zeilschool It Beaken gevestigd op een nieuwe locatie aan It Butlân 7c.

De cursisten overnachten op ons Hotelschip It Beaken of in een mooie woonark, dus een echte nautische ervaring! Verder beschikt de locatie over een groot recreatiegebouw, waar gegeten wordt, spellen gespeeld worden en waar elke avond feest in de bar is! Daarnaast zijn er grote grasvelden, een survivalbaan en een strandje, waar allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden en waar vrije tijd leuk besteed kan worden.

Het terrein ligt op zo’n 10 minuten varen van het mooiste meer van Friesland, het Heegermeer. Rondom het Heegermeer zijn voldoende beschutte plekken zodat er ook wanneer het hard waait door iedereen gezeild kan worden. In en rondom het Heegermeer zijn er allerlei eilandjes en strandjes waar we regelmatig lunchen en leuke spellen doen. Alle boten liggen voor de wal of op de wal bij onze speciale boothellingen. Vanaf hier vertrekken de zeilers iedere dag richting het meer. Kortom, zeilschool It Beaken heeft de ideale locatie voor een zorgeloze zeilvakantie!

Overnachten
Het schip heeft 2 en 3 persoonskamers met ieder een eigen wastafel. Verder zijn er gezamenlijke douches en toiletten. Net als altijd wordt er met de indeling van de kamers rekening gehouden met de wensen van de cursist en ook met de leeftijd en het geslacht.

Voor onze kleinste cursisten hebben we een aparte woonark waar de optimistcursisten en hun instructeurs verblijven. Op dit schip komen de overige cursisten dan ook niet, zodat de kleinste cursisten een eigen fijne plek voor zichzelf hebben.

Lijkt het je wat? Reserveer nu!

Boek direct
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Instructeur worden? Neem contact op

Boek nu je zeilkamp voor 2024!

Zeker zijn van een plekje in jouw favoriete discipline? Boek dan nu jouw zomerkamp!

Lees verder