Hotelschip It Beaken

Vanaf 2021 is zeilschool It Beaken gevestigd op een nieuwe locatie aan It Butlân 7a.

De cursisten verblijven vanaf nu op een geheel eigen locatie en overnachten op ons Hotelschip It Beaken. Op deze locatie heeft de zeilschool de beschikking over een groot evenemententerrein met survivalbaan en strandje, waar allerlei leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Een extra pluspunt dus!

Het terrein ligt op zo’n 10 minuten varen van het mooiste meer van Friesland, het Heegermeer.  Rondom het Heegermeer zijn voldoende beschutte plekken zodat er ook wanneer het hard waait door iedereen gezeild kan worden. In en rondom het Heegermeer zijn er allerlei eilandjes en strandjes waar we regelmatig lunchen en leuke spellen doen. Alle boten liggen voor de wal of op de wal bij onze speciale boothellingen. Vanaf hier vertrekken de zeilers iedere dag richting het meer. Kortom, zeilschool It Beaken heeft de ideale locatie voor een zorgeloze zeilvakantie!

Overnachten
Het schip heeft 2 en 3 persoonskamers met ieder een eigen wastafel. Verder zijn er gezamenlijke douches en toiletten. Net als altijd wordt er met de indeling van de kamers rekening gehouden met de wensen van de cursist en ook met de leeftijd en het geslacht.

Voor onze kleinste cursisten hebben we een apart slaapschip waar de optimistcursisten en hun instructeurs verblijven. Dit schip is dan ook  verboden terrein voor de overige cursisten en instructeurs, zodat de kleinste cursisten een eigen veilige plek hebben.

Lijkt het je wat? Reserveer nu!

Boek direct
Pagina delen:

De voordelen van It Beaken

  • Prachtige locatie op 5 min varen van het Heegermeer
  • Lekker eten, drinken, slapen in Hotelschip It Beaken
  • Jonge, enthousiaste groep instructeurs
  • Aparte accommodatie voor de allerjongsten
Contact opnemen
Instructeur worden? Neem contact op

Zomerkampen gaan door!

Daarom kunt u bij ons een
zeilkamp of zeilcursus boeken

Lees verder