Hotelschip It Beaken

Vanaf 2021 is zeilschool It Beaken gevestigd op een nieuwe locatie aan It Butlân 7c.

De cursisten verblijven vanaf nu op een geheel eigen locatie en overnachten op ons Hotelschip It Beaken. Op deze locatie heeft de zeilschool de beschikking over een groot evenemententerrein met survivalbaan en strandje, waar allerlei leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Een extra pluspunt dus!

In de winter van 2022 hebben wij heel veel aandacht besteed aan het terrein. We hebben onder andere twee woonarken en een groot toiletgebouw neergezet. Maar onze grootste aanwinst was toch wel het recreatiegebouw. Hier zijn we dan ook super trots op. Het is de perfecte plek om met de hele groep samen te komen, om te eten, spellen te spelen, theorielessen te volgen en ’s avonds een feestje te vieren. Sinds kort hebben we ook een keuken en bar geïnstalleerd in het recreatiegebouw, zo kan de keukenstaff nog gemakkelijker heerlijke maaltijden op tafel zetten en kan er gedanst worden in de ‘It Beaken Bar’!

Het terrein ligt op zo’n 10 minuten varen van het mooiste meer van Friesland, het Heegermeer.  Rondom het Heegermeer zijn voldoende beschutte plekken zodat er ook wanneer het hard waait door iedereen gezeild kan worden. In en rondom het Heegermeer zijn er allerlei eilandjes en strandjes waar we regelmatig lunchen en leuke spellen doen. Alle boten liggen voor de wal of op de wal bij onze speciale boothellingen. Vanaf hier vertrekken de zeilers iedere dag richting het meer. Kortom, zeilschool It Beaken heeft de ideale locatie voor een zorgeloze zeilvakantie!

Overnachten
Het schip heeft 2 en 3 persoonskamers met ieder een eigen wastafel. Verder zijn er gezamenlijke douches en toiletten. Net als altijd wordt er met de indeling van de kamers rekening gehouden met de wensen van de cursist en ook met de leeftijd en het geslacht.

Voor onze kleinste cursisten hebben we een apart slaapschip waar de optimistcursisten en hun instructeurs verblijven. Dit schip is dan ook  verboden terrein voor de overige cursisten en instructeurs, zodat de kleinste cursisten een eigen veilige plek hebben.

Lijkt het je wat? Reserveer nu!

Boek direct
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Instructeur worden? Neem contact op

Boek nu je zeilkamp voor 2023!

Zeker zijn van een plekje in jouw favoriete discipline? Boek dan nu jouw zomerkamp!

Lees verder