Zeilen in de Laerling

De Laerling is geschikt voor cursisten tussen de 11 & 13 jaar

Met zijn geweldige zeileigenschappen is de Laerling uitstekend geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde zeiler. De Laerling is uitgerust met een zware vaste kiel waardoor hij zeer stabiel is en bijna niet kan omslaan. Dit biedt zoveel veiligheid dat ook de kleinere kinderen zelfstandig het water op kunnen. Het is een tweemansboot, waardoor je heel goed leert samenwerken. Je kunt je natuurlijk alleen opgeven, maar uiteraard ook samen met een vriendinnetje, vriendje, broer of zus. Doordat de boot twee zeilen heeft, het grootzeil en de fok, kun je lekker hard over de Grote Potten scheuren! Daarnaast is de Laerling de perfecte voorbereiding voor het zeilen in een grotere kielboot, zoals de Polyvalk.

Dus ben jij tussen de 11 & 13 jaar en lijkt het je leuk om te zeilen in een stabiele kielboot? Dan is de Laerling zeker iets voor jou!

Wanneer kun je de Laerling cursus volgen?

Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie kun je de cursus van zaterdag tot en met maandag of dinsdag tot en met donderdag volgen. De eerste dag zeil je een halve dag van 13:00 – 16:00 uur en de twee dagen daaropvolgend zeil je hele dagen van 9:00 – 16:00 uur.

Ook tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend kun je deze cursus volgen. Tijdens het Hemelvaartweekend zeil je op vrijdag, zaterdag en zondag en tijdens het Pinksterweekend op zaterdag, zondag en maandag. De eerste twee dagen zeil je van 9:00 – 16:00 uur en op de laatste dag van 9:00 – 12:00 uur.

Welk diploma kun je halen in de Laerling?

Jeugdzeilen kielboot CWO I, II & III

Kosten: € 260,- per cursist

Wil je eerst even uittesten of het zeilen in een Laerling iets voor jou is?

Doe dan mee aan de zeilclinic op zaterdag- of dinsdagmorgen! Dit is maar een dagdeel van 9:00 – 12:00 uur, zodat je even kunt kijken of je zeilen leuk vindt. Mocht dit nou zo goed bevallen? Dan kun je je natuurlijk altijd nog opgeven voor de driedaagse cursus. Doe je dit, dan ontvang je ook nog eens € 25,- korting!

Enthousiast geworden?

Boek nu!
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - RCN de Potten Sneek
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - RCN de Potten Sneek
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - RCN de Potten Sneek
  • Laerling cursus - Zeilschool It Beaken - RCN de Potten Sneek
Pagina delen:

De voordelen van It Beaken

  • Prachtige locatie direct aan het Heegermeer
  • Lekker eten, drinken, slapen bij StayOkay Heeg
  • Jonge, enthousiaste groep instructeurs
  • Aparte accommodatie voor de allerjongsten
Contact opnemen
Instructeur worden? Neem contact op