Zeilen in de Laser Pico

Voor de sportieve cursisten van 13 jaar tot 18 jaar is de Laser Pico 1-mans helemaal top!

De Laser Pico is een snelle zeilboot waar je sportief mee kunt zeilen. Leer in een korte tijd hoe je de boot onder controle kunt houden en hoe je dus zo snel mogelijk over het water kunt scheuren! Onder leiding van een ervaren instructeur leer je op de Grote Potten alles op het gebied van manoeuvreren, hangtechnieken, trimmen en aanleggen. Na een paar dagen oefenen ga je zo snel dat je alles en iedereen achter je laat. Door het lichte gewicht van de boot en het relatief grote zeil ben je zo op topsnelheid. Ga je een keertje om? Geen probleem, in je eentje heb je de boot zo weer recht en ben je klaar om verder te varen. Daarnaast krijg je van ons een wetsuit, zodat je het niet koud krijgt.

Wanneer wordt de Laser Pico 1-mans cursus gegeven?

Tijdens de zomervakantie kun je de cursus van zondag tot en met dinsdag of woensdag tot en met vrijdag volgen. De eerste dag zeil je een halve dag van 13:00 – 16:00 uur en de twee dagen daaropvolgend zeil je hele dagen van 9:00 – 16:00 uur.

 

Welk CWO diploma kun je halen in de Laser Pico 1-mans? 

Zwaardboot CWO I, II, III & IV

Kosten: € 299,- per cursist

Wil je eerst even uitproberen of het zeilen in een Laser pico 1-mans iets voor jou is?

Doe dan mee aan de zeilclinic op zondag- of woensdagmorgen! Dit is maar een dagdeel van 9:00 – 12:00 uur, zodat je even kunt kijken of je zeilen leuk vindt. Mocht dit nou zo goed bevallen? Dan kun je je natuurlijk altijd nog opgeven voor de driedaagse cursus. Doe je dit, dan ontvang je ook nog eens € 25,- korting!

Enthousiast geworden?

Boek nu!
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Instructeur worden? Neem contact op