Zeilen in de Laser Pico 2-mans

Vind je het gezellig om samen met een vriendje of vriendinnetje te leren zeilen in een sportieve boot? Dan is de Laser Pico 2-mans de perfecte boot voor jou!

Deze boot is de ideale boot om samen met een vriendje of vriendinnetje te zeilen en scheuren over het Heegermeer. Je krijgt les in kleine groepen, waardoor je al snel het zeilen onder de knie hebt. Samen trotseer je de golven, planeer je over het meer en zal je af toe omslaan. Geen probleem! De boot is ideaal voor de echte waterrat en door het wetsuit zal je het niet snel koud krijgen.

De Tweemans Pico heeft 2 zeilen; het grootzeil en de fok. De boot kan dus lekker hard gaan! Boek jij een zeilweek in de Laser Pico Tweemans, dan ben je onderdeel van het Jeugdzeilkamp. Samen met leeftijdsgenoten leer je spelenderwijs het zeilen aan en is er genoeg ruimte voor ontspanning en afwisseling. Een uitgebreider beeld van het dagprogramma is hier terug te lezen.

Samen zeilen!

Doordat je met z’n tweeën in de boot zit, is het aan boord super gezellig. Doordat de boot beschikt over 2 zeilen leer je goed samenwerken. Je leert de boot besturen, de zeilen trimmen en natuurlijk hangen in de hangbanden! Tijdens de verschillende opdrachten die je van je ervaren instructeur krijgt, wissel je vaak door. Zo zitten jullie beide evenveel aan het roer en heb je binnen de kortste keren het zeilen onder de knie!

Aan het begin van de week krijg je een wetsuit en deze zal zeker van pas komen als je voor het eerst gaat planerende, water schept of omslaat.

Kortom, ben jij tussen de 11 en 13 jaar en op zoek naar een sportieve en spectaculaire zeilvakantie?
Dan is de keuze voor de Laser Pico 2-mans snel gemaakt!

Welk CWO dploma kun je behalen in de Laser Pico 2-mans? 

Jeugdzeilen 2-mans CWO I, II & III

Leren zeilen in deze sportieve boot? Reserveer direct!

Boek nu
  • Laser Pico 2-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Laser Pico 2-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Laser Pico 2-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Laser Pico 2-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Samen varen? Kies voor de laser pico 2-mans! Boek nu