Driedaagse zeilcursus volgen bij Zeilschool It Beaken bij RCN de Potten

Leren zeilen kan bij ons wanneer je 7 jaar of ouder bent. De driedaagse zeilcursus kan gevolgd worden in een Optimist, Laerling, Laser Pico 2-mans en 1-mans. Of je nou een beginnende of gevorderde zeiler bent, iedere cursist bieden wij een passend programma aan. Je kunt je natuurlijk in je eentje opgeven, maar het is ook mogelijk om je samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje op te geven. Samen met een CWO-gecertificeerde instructeur ga je het water op en leer je onder andere hoe je een boot moet op- en aftuigen, de windrichtingen, zeilstanden en verschillende vaartechnieken.

Als je gaat zeilen in een Optimist of Laser Pico 1-mans, zeil je in je eigen boot. Kies je voor de Laerling of Laser Pico 2-mans cursus, dan ga je samen met een mede cursist het water op. Hiervoor hoef je je overigens niet persé samen voor op te geven. Je kunt je ook gewoon alleen opgeven. Vanaf een motorbootje krijg je op spelenderwijs instructie van de zeilinstructeur.

Naast dat het zeilen natuurlijk super leuk is, kun je ook nog eens je CWO diploma of vorderingenstaat halen!

Wanneer kun je deze zeilcursus volgen?

We bieden de driedaagse cursus twee keer per week aan tijdens de zomervakantie.

Je kunt komen zeilen van zondag tot en met dinsdag of van woensdag tot en met vrijdag. Op de eerste dag begin je om 13:00 uur en eindig je om 16:00 uur. Op de twee dagen daaropvolgend start je de dag om 9:00 uur en eindig je om 16:00 uur. Tijdens deze dagen moet je wel zelf even een lunchpakketje meenemen, we eten dan gezellig samen tijdens de lunchpauze

Kosten: € 299,- per cursist

Weet je nog niet zeker of je zeilen wel leuk vindt, maar wil je het wel graag proberen?

Kies dan voor onze zeilclinic. Deze kun je volgen op zondag- en woensdagmorgen van 9:00 – 12:00 uur. Mocht je het toch super leuk vinden, dan kun je je altijd nog opgeven voor de driedaagse zeilcursus. Doe je dit, dan ontvang je ook nog eens € 25,- korting op de driedaagse cursus!

Meer informatie over de zeilclinic vind je hier!

Enthousiast geworden? Boek dan nu één van onze cursussen!

Klik hier
  • Zeilschool It Beaken - RCN Potten Sneek (13)
  • Zeilschool It Beaken - RCN Potten Sneek (13)
  • Optimist - Zeilschool It Beaken - RCN Potten Sneek (13)
  • Polyvalk Privécursus volgen bij Zeilschool It Beaken - RCN Potten Sneek (13)
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Instructeur worden? Neem contact op