Zeilen in de Laser Pico 2-mans

Wil je niet alleen zeilen, maar lijkt het je wel fantastisch om als een speer over het water te glijden? 

Dan is de Laser Pico 2-mans cursus de juiste keuze voor jou! De Laser Pico is een snelle zwaardboot en geschikt voor alle cursisten tussen de 11 & 13 jaar. De boot beschikt over een grootzeil en fok, zodat beide cursisten altijd wat te doen hebben. Het is een uitdagende boot en het kan dan ook best lastig zijn om de boot overeind te houden. Daarvoor moet je goed samenwerken in de boot. Maar wees niet bang, omslaan is alleen maar leuk! Om je te beschermen tegen het soms wel heel erg koude water, krijg je van ons een wetsuit.

Wanneer kun je de Laser Pico 2-mans cursus volgen?

Tijdens de zomervakantie kun je de cursus van zondag tot en met dinsdag of woensdag tot en met vrijdag volgen. De eerste dag zeil je een halve dag van 13:00 – 16:00 uur en de twee dagen daaropvolgend zeil je hele dagen van 9:00 – 16:00 uur.

 

Welk CWO diploma kun je halen in de Laser Pico 2-mans?

Jeugdzeilen 2-mans CWO I, II & III

Kosten: € 299,- per cursist

Wil je het zeilen in een Laser Pico 2-mans eerst even uitproberen?

Doe dan mee aan de zeilclinic op zondag- of woensdagmorgen! Dit is maar een dagdeel van 9:00 – 12:00 uur, zodat je even kunt kijken of je zeilen leuk vindt. Mocht dit nou zo goed bevallen? Dan kun je je natuurlijk altijd nog opgeven voor de driedaagse cursus. Doe je dit, dan ontvang je ook nog eens € 25,- korting!

Enthousiast geworden?

Boek nu!
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Instructeur worden? Neem contact op