Zeilen in de Laser Pico 1-mans

Ben jij tussen de 13 en 19 jaar oud en niet bang om een beetje nat te worden? Dan is de Laser Pico 1-mans cursus wellicht wat voor jou!

In korte tijd leer je hoe je de boot onder controle kunt houden en zo hard mogelijk kunt gaan. Gaat het iets té hard? Geen probleem, rol het zeil een slag om je mast en je kunt weer lekker verder zeilen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je op het Heegermeer alles op het gebied van; manoeuvreren, hangtechnieken, trimmen en aanleggen. Na een paar dagen oefenen ga je zo snel, dat je alles en iedereen achter je laat. ’s Avonds doe je natuurlijk ook mee met het avondprogramma, zodat je ook de cursisten uit de andere disciplines leert kennen.

Leer zeilen in je eigen zeilboot!

Nieuw: Zeilen in een Laser!
Met de gevorderde zeiler (Zwaardboot CWO III) zeilen we sinds een paar jaar met Lasers. Er zijn 5 Lasers beschikbaar, uitgerust met 3 verschillende zeilen: de 4.7, Radial en standaard. Het zeilen in de Laser wordt gecombineerd met het zeilen in de Laser Pico. Zo wordt je zeilvakantie nog spectaculairder!

De Laser Pico is een perfecte boot om in te leren zeilen. Het is een sportieve boot van ongeveer 3,50 meter. Door het lichte gewicht van de boot en het relatief grote zeil ben je zo op topsnelheid. Ga je een keertje om? Geen probleem, in je eentje heb je de boot zo weer recht en klaar om verder te varen.

Dus ben je toe aan de stap na het Jeugdzeilen?
Dan is de Laser Pico echt iets voor jou!

Welk CWO diploma kun je behalen in de Laser Pico 1-mans?

Zwaardboot CWO I, II, III & IV

Iets voor jou? Reserveer meteen!

Boek nu
  • Laser Pico 1-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Laser Pico 1-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Laser Pico 1-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Laser Pico 1-mans cursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Is de laser pico jouw boot? Reserveer meteen Boek nu