Zeilen in de kielboot

Wil jij gezelligheid en sportiviteit met elkaar combineren? Leer dan varen in de Polyvalk! De Polyvalk is uitermate geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden is er meer dan voldoende uitdaging. Het leren zeilen in een Polyvalk doe je samen, teamwork is hierbij erg belangrijk. Als het hard waait moet je namelijk met zijn allen de boot onder controle houden.

Doordat je met je instructeur in de boot vaart krijg je veel persoonlijke aandacht en krijg je het zeilen snel onder de knie. daarnaast is het ook erg gezellig dat je met maximaal 3 andere cursisten samen zeilt.

Kielboot varen, dat is pas echt varen!

Mooie tochten zeilen

Naast het zeilen op het Heegermeer ga je tijdens je Kielboot cursus ook leuke tochten zeilen naar andere dorpen. Tijdens de tochten is het erg belangrijk om samen te werken als één team. Rondom Heeg is heel veel leuk vaarwater waar je allerlei leermoment uit kunt halen, zoals het zeilen in kleine slootjes of het benaderen een passeren van verschillende bruggen. Daarnaast is het natuurlijk ook super leuk om de andere dorpen rondom Heeg te bezoeken.

Polyvalk Revolution

Wanneer je verder gevorderd bent, en van actie houdt, gaan we ook varen in de Polyvalk Revolution. Deze unieke Polyvalk is uitgerust met hangbanden, trapeze en een gennaker. Met deze extra uitrusting ben je pas écht sportief aan het zeilen en race je over het meer! Ook hebben we nog een andere kielboot waar we eens een uitstapje mee maken: De OneDay 24. Deze boot is een stuk groter dan de Polyvalk en beschikt over een enorm zeil en een super sportief uiterlijk.

Welk CWO diploma kun je behalen tijdens de Kielboot cursus?

Kielboot CWO I, II, III & IV

Is de Polyvalk jouw uitdaging? Reserveer meteen!

Boek nu
  • Zeilcursussen - Zeilschool It Beaken - Heeg - Kielboot cursus
  • Kielbootcursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Kielbootcursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
  • Kielbootcursus - Zeilschool It Beaken - Heeg- Friesland
Pagina delen:

De voordelen van zeilschool It Beaken

  • Goed leren zeilen
  • Jonge, enthousiaste en betrokken instructeurs
  • Les in kleine groepen
Contact
Instructeur worden? Neem contact op