• Veel leuke activiteiten na het zeilen

  • Gezellig met z’n allen op het water

  • Een super vakantie met je vriendjes!

Kielboot

Kielboot varen, dat is pas echt varen

Wil jij gezelligheid en sportiviteit met elkaar combineren? Leer dan varen in de valk! De valk is uitermate geschikt om te leren zeilen voor beginners, ook voor gevorderden is er veel uitdaging. Het leren zeilen in een valk doe je samen, teamwork is erg belangrijk. Als het hard waait moet je namelijk met zijn allen de boot onder controle houden.

Doordat je met je instructeur in de boot vaart krijg je veel persoonlijke aandacht en leer je het zeilen snel. Daarnaast is het ook erg gezellig omdat je met maximaal 3 andere cursisten samen zeilt.

Tijdens tochten is het ook erg belangrijk om samen te werken als één team. Rondom Heeg is heel veel leuk vaarwater waarin je allerlei situaties tegen komt zoals slootjes, bruggen en andere dorpen. Zo zie je nog eens wat anders dan het Heegermeer.

Wanneer je verder gevorderd bent, en van actie houdt, gaan we varen in de nieuwe valk Revolution. Deze valk is uitgerust met hangbanden, trapeze en een gennaker. Met deze extra uitrusting ben je pas ècht sportief aan het varen, en race je over het meer.

Hiernaast hebben we nog een andere grote kielboot: de OneDay 24, deze boot is een stuk groter dan een valk en beschikt over een enorm zeil en een supersportief uiterlijk. Wie weet ga ook jij een dag in de OneDay zeilen.

Kortom, de kielboot is de perfecte boot voor de beginner èn de gevorderde zeiler. Naast de lessen is er natuurlijk ook genoeg tijd voor ontspanning en beleef je een fantastische week in de valk.

Valk met blije cursisten - It Beaken

Reserveren